E

dilluns, 19 de maig del 2014

DE FLOR EN FLOR



"Fou el temps que vas passar amb la teva rosa, el que la va fer tan important." EL PETIT PRÍNCEP

Un clauer, senzill i petit, però fet amb molta il·lusió i dedicació, fet pensant en la persona que el rebrà. Vivim en un món en el que el consum s'ha fet lloc a cops de colze i en el que comprar ha esdevingut una activitat principal de la vida diària i fins i tot una opció de lleure. Per mi és un plaer fer els regals a casa, posant-hi en cadascun una porció del meu temps, i sempre intento utilitzar materials que tinc per casa. Aquesta és una de les maneres que he trobat d'escapar del consumisme. I tu, com t'ho fas? 



dijous, 1 de maig del 2014

UNA FLOR... FA MOLTA PRIMAVERA!!

Si hi ha una raó que em té enganxada als blogs que segueixo és la generositat de les noies que hi ha darrera, la creativitat que les desborda i la forma com em motiven a elaborar nous projectes (bé, al final són tres raons). Una d'elles és La Lio, que, setmana rera setmana ens sorprèn amb unes peces espectaculars i unes fotos que no et poden deixar indiferent.
Tot i que fa pocs mesos que s'ha animat a fer un blog, ja ha revolucionat la blogosfera costuril i aquesta setmana ens ha proposat un Cosim Plegades ben primaveral, una flor de tela, que té moltes possibilitats. És una bona idea per aprofitar retallets. 


En el nostre cas, formarà part d'un collar de trapillo. 

 Si us agrada, i us faria gràcia tenir-ne una, ni us ho penseu!! visiteu el tutorial i veureu que no té cap complicació. Es cus a mà, però són molt poques puntades...
 Em sembla que en veurem unes quantes a casa nostra! 
Heu passat per RUMS #18? segur que en sortiu amb alguna inspiració!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...